Communicatieadviseur GGD: “Eigenlijk heb ik niets gemist. Prima om met elkaar te oefenen en op een praktijkcasus in te zoomen. Wat ik in jou Roy waardeer is dat je de GGD als organisatie kent. Dat heeft echt een meerwaarde ten opzichte van andere trainers.”

Procesmanager sociaal domein gemeente: “Goede informatieve dag. De lesstof was goed te volgen met een mooie afwisseling tussen luisteren en het verwerken van de stof door in kleine groepjes een paar keer iets uit te werken.”

Communicatieadviseur KMAR: “Mooie balans tussen theorie, praktijk en beoefenen en sparren met elkaar. Goed dat op deze dag communicatie en de effecten daarvan samen kwamen met crisismanagement.” 

Communicatieadviseur WAterschap: “Was gecharmeerd van de wijze waarop je je publiek boeit en iedereen aangehaakt krijgt. Dat is een gave ;-)”

Enkele cijfers uit een evaluatie van het IFV in het kader van de tweedaagse training “het stelsel  van crisisbeheersing”:

  • De docent beschikt over voldoende vakinhoudelijke kennis – 4,8 vd 5,0
  • De docent legt een relatie met de praktijk – 4,8 vd 5,0
  • De docent speelt voldoende in op (mijn) leervragen – 4,8 vd 5,0
  • De docent zorgt voor een veilige leeromgeving (ik mocht fouten maken, ik durfde me open en kwetsbaar op te stellen en ik kreeg opbouwende feedback, etc) – 4,3 vd 5,0