Ervaring sociale media training GHOR

In de Nieuwsbrief van de GHOR academie is extra aandacht voor de training Werken met sociale media in de warme fase bij de GHOR. De rol en invloed van sociale media bij rampenbestrijding en crisisbeheersing worden steeds belangrijker. Deze training kan bij de GHOR academie zowel op basis van reguliere inschrijving als incompany worden afgenomen. De scholing wordt gegeven door trainer Roy Johannink en is interactief van aard met aandacht voor inbreng van eigen ervaringen en casuïstiek.

Weten wat de toegevoegde waarde is van deze tweedaagse training? Derk Burger van Veiligheidsregio Noord Holland Noord deelt zijn ervaringen.

Wat heb je geleerd van deze scholing?

Ik heb geleerd wat ik moet doen om tot een stappenplan te komen, waarmee ik kan bepalen wel of niet te reageren op berichten op social media.

Wat vond je het leukste onderdeel?

Het gezamenlijk komen tot bovenstaand stappenplan.

Kun je het geleerde in de praktijk brengen?

Dat is nu dus het leuke. Dit is nu precies een leerpunt waar ik naar op zoek was. Dit stappenplan is wat ik nodig heb tijdens mijn werk.

Ben je op sociale media andere zaken te weten gekomen die nog onbekend waren?

Er komen een hoop open-deuren voorbij, maar dat is prima. Herhaling is soms goed.

Beveel je de scholing aan?

Ja, veel van de cursisten haalden, net als ik, een behoorlijke schat aan informatie op.

Hoe vond je het om met collega’s uit meerdere regio’s deel te nemen aan deze scholing, kon je van elkaar leren?

Ik zat voornamelijk met bekenden uit mijn eigen regio, die van een andere organisatie kwamen. Leuk om elkaar eens in een andere hoedanigheid te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related post

Complimenten zijn leuk…

Iedereen wil waardering voor zijn of haar werk. Als zelfstandige zijn daarom opdrachtgevers en deelnemers aan de training het ijkpunt voor mij. Berichten op sociale media die positief zijn, zijn[...]

Oude wijn in nieuwe zakken..

Gisteravond kreeg ik een foto doorgestuurd in de WhatsApp-groep van VDMMP. Ook al bestaat adviesbureau VDMMP in zijn oorspronkelijke vorm deze week al drie jaar niet meer, toch blijft de[...]

Offline…. of toch niet?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is tijd om ruim twee weken offline te gaan. Even  de voordelen ervaren van een digitale detox, waarbij vooral de 2 weken volledig tijd voor je gezin hebben wel[...]